Τετάρτη, 23 Μαρτίου 2011

ΜΗΝΥΜΑ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

ΜΗΝΥΜΑ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ
  Το μήνυμα του υπουργού μας είχε ως θέμα ημέρα μνήμης μαθητών ηρώων. Αυτό που μας ενόχλησε, μας συγχωρείτε λάθος λέξη { να μην χαλάμε και το καλό κλίμα!} Αυτό που μας έκανε εντυπώσει  είναι ότι ο υπουργός προσπαθούσε με κάθε τρόπο να αποφύγει το όνομα της ΘΡΥΛΙΚΗΣ Ε.Ο.Κ.Α.
  Για να μαθαίνουμε και λίγη ιστορία… η Ε.Ο.Κ.Α με στρατηγό τον Γεώργιο Γρίβα Διγενή οργάνωσε τον απελευθερωτικό αγώνα και την αυτοδιάθεση για Ένωση. Ο στρατηγός  μέσα από διάφορες ενέργειες του κατάφερε να ξεσηκώσει την νεολαία του Ελληνισμού θέλοντας Λευτεριά και Ένωση.
  Κύριοι το να μην λέτε εσείς μια φορά την οργάνωση που σας καίει τόσο πολλοί { απορούμε γιατί} εμείς είμαστε εδώ για να σας στο λέμε. Ε.Ο.Κ.Α ΞΑΝΑ ΣΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΤΑ ΒΟΥΝΑ! Είναι μεγάλη σας ντροπή να προσπαθείτε να ξεγράφεται  την χαραγμένη με αίμα ιστορία μας.
  Ακόμη στο μήνυμα του υπουργού ανάφερε να κλείσουμε τα αυτιά μας «στο εθνικισμό και στο σοβινισμό». Και σας λέμε εμείς… κύριοι αν μας θεωρείτε με το να κρατάμε μια σημαία Ελληνική και να διαμαρτυρόμαστε στο οδόφραγμα { ΟΧΙ σε κλειστά στάδια σαν κάποιους} τότε ναι είμαστε εθνικιστές! Αλλά το να αγαπώ την πατρίδα  μου δεν είναι φασισμός ούτε εθνικισμός, ούτε σοβινισμός.
  Μείναμε λίγοι και πίστη. Μα να ξέρεται πως σε λίγο καιρό ερχόμαστε χιλιάδες γιατί η κατάσταση δεν πάει άλλο. Δεν θα μας φοβίσει καμιά απειλή,  κανένα παζάρεμα γιατί είναι η πατρίδα μας ότι πιο ιερό υπάρχει. ΥΠΕΡ ΑΝΩ ΟΛΩΝ Η ΠΑΤΡΙΣ. Δεν θα αφήσουμε να πάνε χαμένες οι χιλιάδες θυσίες των ηρώων μας, από τον Λεωνίδα μέχρι τον Κολοκοτρώνη μέχρι τον Αυξεντίου τον  Τάσο Ισαάκ και τον Σολωμού Σολωμού … γιατί άπλα κάποιοι από εσάς είναι βολεμένοι κάπου στα ψιλά. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ, θα σας πούμε όπως τον Λεωνίδα, τον Αυξεντίου, τον Μάτση. Μια σειρά από αθάνατους Έλληνες ήρωες, ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ, ΔΕΝ ΣΥΜΒΙΒΑΖΟΜΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΣΑΣ ΣΧΕΔΙΑ. Μια ζωη ΑΥΤΟΝΟΜΟΣ ΕΛΛΗΝ, κόμμα μου η πατρίδα μου, γιατί μόνο τότε θα πολεμώ για το συμφέρο της πατρίδας μου.ΜΕ ΠΙΣΤΗ ΣΤΟ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ 
                     ΕΘΝΙΚΗ ΦΩΝΗ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΩΝ ΝΕΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου