Κυριακή, 22 Μαΐου 2011

Βουλευτικές εκλογές 2011


Όσο κοντεύουν οι εκλογές τρελαινόμαστε με αυτά που ακούμε.  Οι πολιτικοί προσπαθούν ένα μήνα πριν της εκλογές να κάνουν αντιπολίτευση να μας πουν πως αγαπούν την πατρίδα να μιλούν για ενότητα για τον ένα και μόνο λόγο να μαζεύουν ψήφους.
Δεν είναι τυχαίο που οπότε κοντεύουν εκλογές έχουμε τα ιδία φαινόμενα. Η δήθεν αντιπολίτευση (ΔΗ.ΣΥ) να θυμάται να κάνει αντιπολίτευση ένα μήνα πριν της εκλογές και να κατηγορεί το ΑΚΕΛ. Να σας θυμίσουμε πως ο κ. Κασουλίδης δήλωσε πως δεν διαφωνεί για τις προτάσεις που έκανε ο πρόεδρος της Κ.Δ. Αν διαβάσουμε τις διαφημίσεις του Δημοκρατικού Συναγερμού θα διαβάσουμε για Ελληνικότητα, για μια Ελληνική παιδεία… αλλά κύριοι το 2004 με το σχέδιο Ανάν καλά θα μας τουρκοποιούσατε! Ο Αντρός Κυπριανού θυμήθηκε να δήλωση πως «είμαστε Έλληνες και είμαστε περήφανη». Μόλις το ακούσαμε μας δημιούργησε έκπληξη αλλά αυτά είναι στα παιχνίδια το εκλογών. Ο κ. Χριστόφιας δήλωσε «Μην αφήσετε, άλλοι να αποφασίζουν για εσάς». Ακριβώς κ. Χριστόφια δεν αφήνουμε άλλους να αποφασίζουν για εμάς. «Όποιος ελεύθερα συλλογάται συλλογάται καλά» Ρήγας Φεραίος, αλλά εσείς που στο κυπριακό αφήνεται να εμπλέκονται ξένες δυνάμεις και να αποφασίζουν άλλοι για εμάς; Που δεν κάνατε ένα δημοψήφισμα για να δούμε σε πια λύση θέλει να συζητάτε ο Ελληνισμός της Κύπρου. Το ΑΚΕΛ κάνει πορεία «νίκης» χωρίς καν να γίνουν οι εκλογές.
Είναι πραγματικά τρελό αυτό που συμβαίνει στην Κύπρο τρελαθήκαν τα κόμματα, οι πολιτικοί μα ο απλός ο λαός ποτέ δεν θα τρελαθεί. Γιατί άρχισε να ξυπνά να καταλαβαίνει τι θα πει πολιτικός. Πως ο καθένας νοιάζεται για το δικό του συμφέρον και όχι για το συμφέρον εκείνου που τον  ψηφίζει. Κάθε φορά που έρχονται η εκλογές μας κάνουν να μην βλέπουμε τηλεόραση, να μην ακούμε ράδιο και να μην διαβάζουμε εφημερίδα γιατί συνεχεία τα ιδία λένε και τα ιδία ακούμε γιατί απλά δεν κάνουν τίποτα από αυτά που υπόσχονται. Έννοια τους είναι ποσό θα ψηλώσεις το ποσοστό τους. εκείνο το καταραμένο %!
Εμείς ως Εκ Γενετής Αυτόνομοι δεν στηρίζουμε κανένα γιατί δεν πιστεύουμε πως κάποιος θα προσφέρει κάτι παραπάνω στην πατρίδα μας από όλους τους άλλους. Ως Δια Ζωής Μαχόμενοιμαθητές συνεχίζουμε πίστη σε άξιες και ιδανικά το πιστό μας αγώνα προς την ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ. Θα αγωνιστούμε μακριά από κόμματα για  να διατηρήσουμε την Ελληνικότητα του νησιού μας τίποτα δεν μας στάμα…  Έλληνες Μέχρι ΤέλουςΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου