Σάββατο, 18 Ιουνίου 2011

ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ...


Ίσως θα έλεγε κάποιος πως ζούμε στην δικτατορία της χούντας. Με τα τελευταία περιστατικά που πραγματοποιήθηκαν στην βουλή να μοιάζουν με το ότι ο άνθρωπος έχει χάσει το δικαίωμα της Ελεύθερης άποψης και της Ελεύθερης σκέψης. Μας λυπείτε κομματάρχες.
Μα δήξατε την αξία του κόμματος για άλλη μια φορά. Το κόμμα σας, το ποσά υπουργεία θα συμφωνηθούν για τις προεδρικές, ποσό τις % θα είναι η συσπείρωση του κόμματος. Αλλά ποτέ για την πατρίδα, ποτέ σαν δεν ασχοληθήκατε πραγματικά για αυτήν, την όμορφη νήσο. Είναι καιρός να αφήσουμε πίσω το κόμμα, να αφήσουμε το συμφέρον, την καρέκλα και να σκεφτούμε την πατρίδα που εδώ και 37 ολόκληρα χρόνια είναι υπό κατοχή.
Το γεγονός ότι το ΔΗ.ΚΟ έδιωξε τον Ζαχαρία Κουλία από βουλευτή του, μας άφησε έκπληκτους. Όχι γιατί στηρίζουμε τις απόψεις του κ. Κουλία αλλά γιατί μας έδειξαν άλλη μια φορά πως το συμφέρον τους και τα ανταλλάγματα είναι υπέρ άνω. Ένα πράγμα καταλάβαμε πως δεν ζούμε σε μια Κυπριακή δημοκρατία αλλά σε μια Κυπριακή Δικτατορία. Ας αφήσουμε τις είρωνες και τα <<περιπεξίματα>> και ας σοβαρευτούμε γιατί η Κύπρος μας χάνεται και καιρός είναι να το καταλάβετε.
Οι Αρχαίοι Έλληνες γέννησαν την δημοκρατία, την βουλή, την Ελεύθερη άποψη. Η βουλή του 2011 θα ρίξει αυτή την δημοκρατία των τόσον αιώνων; Ας κοιτάξουμε τον Πενταδάκτυλο. Μας περιμένει! Ας αφήσουμε πίσω μας το κόμμα, το συμφέρον και προπάντων τον εαυτό μας.
<<Όποιος ελεύθερα συλλογάται, συλλογάται καλά>>
Ρήγας Φεραίος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου